Milyen nyelvtanfolyamokat ajánlunk?

Nyelviskolánkban lehetősége biztosítunk személyes és online nyelvtanulásra is. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen, az Árpád híd pesti hídfőjénél találsz minket. A kis csoportos órák lehetővé teszik a személyre szabott oktatást és garantálják a jó hangulatot.

Ha kényelmes, biztonságos nyelvtanulási lehetőséget keresel, vedd igénybe online egyéni és kis csoportos nyelvtanfolyamainkat.

Virtuális tantermünkben otthonod biztonságából, kedvenc foteledből vehetsz részt tanóráinkon. Nincs másra szükséged, mint megbízható internetre és egy jól működő laptopra vagy asztali számítógépre.

Online csoportos tanfolyamainkhoz a Zoom platformot használjuk, míg egyéni órák esetén lehetőség van a Skype használatára is.

A csoportok létszáma maximum 4 fő.

Hozd el barátodat, párodat, osztálytársadat! Ha ketten együtt jelentkeztek ugyanarra a nyelvtanfolyamra, mindkettőtöknek további 10% kedvezményt biztosítunk.

A tanfolyamokat heti 2 x 2 tanórában: hétfő-szerda, kedd-csütörtök reggeli vagy esti párosításban, valamint tömbösítve, heti 1 x 4 tanórában: szombat délelőtti időpontban indítjuk.

40 órás lakossági nyelvtanfolyam ára most 50.000Ft
20 órás érettségire, nyelvvizsgára felkészítő hétvégi tanfolyam ára most 25.000Ft

Tanfolyamainkra a szintfelmérő és a tanácsadás ingyenes!


Egyéni nyelvtanulás

Online nyelvtanfolyamok az otthonod kényelmében

Amennyiben szeretnél a saját tempódban haladni, esetleg nem tudsz a tanfolyamok időpontjához igazodni, vedd igénybe egyéni tanfolyamainkat. Ebben az esetben az órák időpontját és a tananyagot a te igényeidhez igazítjuk.
A szintfelmérő és a tanácsadás egyéni tanfolyam esetében is ingyenes.
Egyéni órák ára: 5.000Ft/60 perc

Ha kérdésed van, lépj velünk kapcsolatba bármely elérhetőségünkön. Örömmel adunk további felvilágosítást!

Várunk szeretettel a Mirona Nyelvstúdióban!